Home » Site Map » Norwegian
Mac Bulk SMS Software - Profesjonell
Dërgo SMS Software dërgon alarme dhe njoftime, përshëndetjet sezonit, ftesa etj

Mac Bulk SMS Software - Professional ju lejon të dërgoni mesazhe me tekst nga pjesa më e madhe kompjuterin tuaj Mac për telefonat mobil përdoruesve celularë me anë të përdorimit të teknologjisë të madh GSM mobil Pajisje e bazuar apo Android Mobile Phones pajisje.

win Windows-versjonen er også tilgjengelig
Mac Bulk SMS Software - Profesjonell
Software funksjoner:
Software Features
 
programvare Prosedyre
Mac Bulk SMS Software - profesionale

SE pari, Te lidhë pajisjen tuaj GSM bazuar celular ose ndonjë pajisje celular Android ne kompjuterin tuaj Mac.
Mac Bulk SMS Software - profesionale

Laste KONTAKT dokumentit dhe zgjidhni opsionet "Dorëzimi i vonuar" (per te menaxhuar ngarkesën e transmetimit SMS pjesa meg e madhe), Përjashtimi Lista Wizard (per te ruajtur lytte e kontakteve ose GRUPE) dhe pastaj klikoni MBI butoni per te dërguar SMS.
Mac Bulk SMS Software - profesionale

Aktualisht kryerjen SMS dërguar forarbeide.
Mac Bulk SMS Software - profesionale

'Mesazh Dërgimi forarbeide "ka përfunduar tani. Ju gjithashtu Mund të' Export 'të gjitha sendet tuaja të dërgohen ne txt dhe filformater html duke përdorur butonin eksportit.
Bulk SMS Software for Windows

Bulk SMS Software - Profesjonell
Bulk SMS Software - Multi USB Modem
Bulk SMS programvare for Android Mobile
Bulk SMS Software for Windows

Bulk SMS Software for GSM Mobile
Bulk SMS programvare for Blackberry Mobile
Bulk SMS Software (Multi-Device Edition)

Copyright © SendGroupSMS.COM ALL RIGHTS RESERVED.

Home | Privacy Policy | Downloads | Order | Sitemap