Home Products Contact Us

Home Sitemap Macedonian

Izvēlieties valodu, kurā tiks rādīta lapa.

Afrikaans
Albanian
Armenian
Arabic
Azerbaijani
Chinese
Bulgarian
Chinese-Simplified
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
Filipino
German
French
Haitian Creole
Hebrew
Greek
Irish
Indonesian
Hungarian
Italian
Japanese
Korean
Latin
Latvian
Malay
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Russian
Romanian
Spanish
Swedish
Thai
Turkish
Ukraine
Vietnamese
Yiddish
Aken
SMS Glove Software pro Fenestra
Масовна СМС програма - професионална
Масовна СМС програма - професионална

Со DRPU Bulk SMS - Professional Edition, можете да испраќате масовни SMS од вашиот компјутер преку USB модем, GSM телефон, Android или Windows паметен телефон.

Програма за масовно СМС - со многу USB модеми
Програма за масовно СМС - со многу USB модеми

Нудиме Масовно СМС софтвер - USB модем кој ви овозможува да испраќате пораки, предупредувања и светот од вашиот компјутер преку USB модем без поврзување.

Бесплатен процесор на текст за Android
Бесплатен процесор на текст за Android

Користете го вашиот мобилен уред со Android за да испраќате масовни пораки користејќи ја апликацијата DRPU Android SMS. Апликацијата за масовно СМС испраќа текстуални пораки на Уникод од компјутер на мобилни телефони со Android.

Mole SMS апликација за BlackBerry Mobile
Mole SMS апликација за BlackBerry Mobile

Овој софтвер лесно испраќа групни текстуални пораки од мобилните телефони на Blackberry поврзани на компјутер и обезбедува брза конекција за испраќање илјадници текстуални пораки до мобилни телефони ширум светот.

Преземи GSM мобилен мол СМС прогресио
Преземи GSM мобилен мол СМС прогресио

Овој софтвер ви овозможува да испраќате групна СМС-порака од компјутер на GSM мобилен телефон. Создадете своја сопствена порта за СМС за да испраќате текстуални пораки користејќи ја апликацијата за мобилни СМС.

Mole SMS програма (Multi-Fabrica Edition)
Mole SMS програма (Multi-Fabrica Edition)

Софтверот за мобилни текстуални пораки му овозможува на вашиот компјутер да поврзе повеќе мобилни телефони базирани на GSM за да испраќа повеќе пораки истовремено. Програмата работи со сите типови GSM мобилни телефони, вклучувајќи Samsung, LG, Motorola и други.

Mac
Масовен софтвер за Mac
Mac mole SMS програма - професионална
Mac mole SMS програма - професионална

Софтвер за масовни пораки за Mac - Испраќајте професионални текстуални пораки од вашиот Mac на вашиот мобилен телефон користејќи мобилни уреди базирани на GSM и мобилни уреди со Android.

Molem SMS Software Pro Mac - повеќе USB-модеми
Molem SMS Software Pro Mac - повеќе USB-модеми

Mac софтвер за размена на пораки за масовни пораки за USB-модеми Испраќајте масовни текстуални пораки од вашиот компјутер користејќи USB-модем. Оваа програма ви овозможува да снимате информации за испратените текстови во формат txt користејќи белешки испратени подоцна.

Апликација за масовно количество за телефони со Android
Апликација за масовно количество за телефони со Android

СМС-порта софтвер за Macintosh им овозможува на корисниците да испраќаат групни текстуални пораки од MAC до телефони со Android ширум светот без врска.

Masu saziņas programmatūra operētājsistēmai Mac (vairāku ierīču izdevums)
Masu saziņas programmatūra operētājsistēmai Mac (vairāku ierīču izdevums)

Ние нудиме Mass Messaging Service за Mac (издание со повеќе уреди) за испраќање масовни пораки со поврзување на повеќе GSM мобилни телефони на Mac компјутер.

Апликација за испраќач на SMS масовно Mac за GSM телефонија
Апликација за испраќач на SMS масовно Mac за GSM телефонија

Апликацијата Mac Bulk Messaging GSM Cellular е корисен софтвер за мобилен маркетинг што ви овозможува да испраќате масовни пораки до една или повеќе групи луѓе од кој било инсталиран MAC OS X уред.

Copyright © sendgroupsms.com (All rights reserved).