Home Products Contact Us

Home Sitemap Albanian

Zgjidhni gjuhën tuaj për të shfletuar faqen e internetit:

Afrikaans
Arabic
Azerbaijani
Armenian
Bulgarian
Chinese-Simplified
Chinese
Danish
Dutch
Estonian
English
Filipino
French
Finnish
Greek
German
Hebrew
Hungarian
haitiancreole
Italian
Irish
Indonesia
Japanese
Korean
Latine
Latvian
Macedonian
Malay
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Russian
Romanian
Spanish
Swedish
Thai
Turkish
Ukraine
Vietnamese
Yiddish
Dritare
Softuer SMS me shumicë për Windows
Software Bulk SMS - Profesional
Software Bulk SMS - Profesional

DRPU Bulk SMS - Professional Edition ju ndihmon të dërgoni mesazhe SMS me shumicë nga kompjuteri duke përdorur çdo modem USB, telefon GSM, smartphone Android ose telefona celularë me bazë Windows.

Software Bulk SMS - Multi USB Modem
Software Bulk SMS - Multi USB Modem

Ne ofrojmë Software Bulk SMS - Multi USB Modem ju mundëson të dërgoni mesazhe sms me shumicë, sinjalizime, njoftime në të gjithë botën nga PC përmes modemeve USB pa përdorur asnjë lidhje interneti.

Softuer SMS me shumicë për Android Mobile
Softuer SMS me shumicë për Android Mobile

Përdorni pajisjen tuaj celulare Android për të dërguar SMS me shumicë me aplikacionin DRPU Android SMS. Programi i SMS me shumicë dërgon SMS me karakter Unicode nga kompjuteri nëpërmjet celularëve me bazë Android.

Softuer SMS me shumicë për BlackBerry Mobile
Softuer SMS me shumicë për BlackBerry Mobile

Softueri transmeton lehtësisht SMS në grup nga telefonat celularë Blackberry duke u lidhur me PC dhe siguron komunikim të drejtpërdrejtë për të dërguar mijëra SMS për përdoruesit e telefonave celularë në mbarë botën.

Softuer SMS me shumicë për GSM Mobile
Softuer SMS me shumicë për GSM Mobile

Softueri ju lejon të dërgoni mesazhe SMS në grup nga një kompjuter duke përdorur telefona celularë të bazuar në teknologjinë GSM. Krijoni portën tuaj personale të SMS-ve për dërgimin e mesazheve me tekst duke përdorur aplikacionin celular të mesazheve me tekst.

Softuer për SMS me shumicë (Edicioni me shumë pajisje)
Softuer për SMS me shumicë (Edicioni me shumë pajisje)

Programi i mesazheve me tekst celular ju lejon të lidhni shumë telefona celularë të bazuar në teknologjinë GSM me kompjuterin për të dërguar SMS me tekst me shumicë në çast. Softueri funksionon në të gjitha llojet e telefonave celularë të bazuar në teknologjinë GSM, duke përfshirë Samsung, LG, Motorola dhe shumë të tjera.

Mac
Softuer SMS me shumicë për Mac
Softuer Mac Bulk SMS - Profesional
Softuer Mac Bulk SMS - Profesional

Softuer Mac Bulk SMS - Dërgoni në mënyrë profesionale SMS nga makina Mac në celularin tuaj duke përdorur pajisje celulare të bazuara në teknologjinë GSM si dhe pajisje celulare Android.

Softuer Mac Bulk SMS - Modem Multi USB
Softuer Mac Bulk SMS - Modem Multi USB

Softueri Mac masiv SMS për modemet USB dërgon mesazhe me tekst në grup nga kompjuteri duke përdorur modemin USB. Softueri ofron mundësinë për të ruajtur detajet e sms-ve të dërguara në formatin e skedarit txt për referencë në të ardhmen.

Softuer Mac Bulk SMS për Android Mobile
Softuer Mac Bulk SMS për Android Mobile

Programi Macintosh SMS Gateway i lejon përdoruesit të dërgojnë mesazhe me tekst në grup anembanë botës nga MAC juaj përmes një telefoni celular Android pa përdorur asnjë lidhje interneti.

Mac Bulk SMS-sagteware (Edicioni me shumë pajisje)
Mac Bulk SMS-sagteware (Edicioni me shumë pajisje)

Ne ofrojmë softuer Mac Bulk SMS (Edicioni me shumë pajisje) për të dërguar mesazhe me tekst me shumicë duke lidhur disa telefona celularë të bazuar në teknologjinë GSM me kompjuterin tuaj Mac.

Softuer Mac Bulk SMS për GSM Mobile
Softuer Mac Bulk SMS për GSM Mobile

Softueri Mac Bulk SMS për GSM Mobile është një aplikacion i dobishëm marketingu celular për të dërguar mesazhe SMS me shumicë nga pajisja juaj e instaluar në MAC OS X te një ose grup njerëzish.

Copyright © sendgroupsms.com (All rights reserved).